ЖК «Софія»: комфортабельне міні-містечко під Києвом
ЖК «Софія»: комфортабельне міні-містечко під Києвом
Придбання власної нерухомості стає важливим рішенням для кожного. Зручні та комфортні квартири пропонуються у київському житловому комплексі «Софія». Особливістю пропозиції стає вигідна вартість квадратних метрів, адже можна купити квартиру від забудовника напряму. Ціни відрізняються привабливими показниками під час проведення аналізу вартості інших пропозицій на ринку.                                    

Особливості пропозиції забудовника

Житловий комплекс представляє собою справжнє міні-містечко, зведене відомим забудовником О.М. Мартиновим. Варто зазначити, що в ЖК «Софія» насправді входять цілих 4 комплекси:
  • Софія Сіті;
  • Софія Резіденс;
  • Софія Клубний;
  • Софія Нова.
Представлені житлові комплекси є повноцінними невеликими містечками. Вони знаходяться всього за кілька кілометрів від кордонів Києва. Загальна кількість будинків ЖК – 185, більшість з них вже побудовані і майже половина вже заселена.

Подібні житлові комплекси мають велику популярність. Серед їх переваг - власна розвинена інфраструктура, висока транспортна доступність. При цьому відокремлені мініатюрні містечка приваблюють мешканців чистотою природи, чудовою екологією. Територія ЖК повністю готова до проживання. Це пов'язано з тим, що забудова стартувала у 2008 році і всі об'єкти інфраструктури зводилися планомірно та поступово. Будинки комплексу підключені до автономної системи опалення. Зведено окремий паркінг. Він розрахований на 1 тисячу машиномісць.
ЖК «Софія»: комфортабельне міні-містечко під Києвом
  
Майбутні мешканці комплексу можуть обирати квартири з однією, двома чи трьома кімнатами. Висота стелі в кімнатах складає 2,9 метра. Залежно від вибору покупця квартири пропонуються лише у чорновій обробці або повністю готові до заселення. Квартири вражають простором. Його забезпечують великі панорамні вікна. Можна вибрати покупку повністю готової до заселення квартири. Вигідним варіантом стає покупка на стадії закладки початку будівництва будинку і риття котловану.
 
Зручно розташований в безпосередній близькості від столиці житловий комплекс знаходиться на закритій від автомобілів та перехожих території. Житлові комплекси рівня ЖК «Софія» вивели поняття спального району на новий рівень благоустрою та комфортабельності.

Порядок покупки

Для покупки квартири клієнту досить вибрати варіант, що сподобався, на офіційному сайті забудовника www.sofiya.ua. Після цього кожен клієнт має можливість особисто оглянути квартиру. Діє гнучка програму лояльності. Це передбачає розробку індивідуальної програми покупки, дію знижок та бонусів.
Добавил: Vladimir
Категория: Статьи 462
Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close