Жертвами війни в Україні стали ще дві дитини
Жертвами війни в Україні стали ще дві дитини
Неповнолітні загинули під час обстрілів міста Попасна на Луганщині та села Козача Лопань на Харківщині.

Станом на ранок 3 грудня щонайменше 1295 дітей постраждали в Україні внаслідок повномасштабної збройної агресії РФ. Загинули 443 дитини та 852 отримали поранення, повідомляє в суботу Офіс генпрокурора з посиланням на офіційну інформацію ювенальних прокурорів.
 
"Ці цифри не остаточні, оскільки триває робота щодо їх встановлення у місцях ведення активних бойових дій, на тимчасово окупованих та звільнених територіях", – йдеться у повідомленні.
 
Минулої доби стало відомо про загибель двох дітей. Так, у квітні внаслідок обстрілу ворогом міста Попасна на Луганщині загинув 10-річний хлопчик.
 
Також з'явилася інформація про загибель 17-річної дівчини через обстріл села Козача Лопань у Харківській області у травні.
 
Найбільше постраждало дітей у Донецькій області – 424, Харківській – 267, Київській – 117, Миколаївській – 77, Запорізькій – 76, Херсонській – 70, Чернігівській – 68, Луганській – 65, Дніпропетровській – 33.
 
Через бомбардування та обстріли збройними силами РФ пошкоджено 2719 навчальних закладів. З них 332 було зруйновано повністю.
Добавил: Loci
Категория: Украина 135
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close