З Гвоздиком покажемо бокс, не гірший за поєдинок Альвареса - Болотнікс
З Гвоздиком покажемо бокс, не гірший за поєдинок Альвареса - Болотнікс

Майбутній суперник українського екс-чемпіона світу розповів про свої очікування від бою у Мексиці.

Річардс Болотнікс, котрий стане наступним суперником Олександра Гвоздика, поділився очікуваннями від зустрічі з українцем. За словами боксера з Латвії, він радий, що колишній чемпіон світу повернувся на ринг.

Болотнікс висловив упевненість, що Гвоздик не втратив своєї майстерності за час тривалого простою, і пообіцяв видати гарний поєдинок на боксерському шоу в Мексиці.

"Усі, хто розуміється на боксі, розуміють, що за боксер Олександр Гвоздик, і яка він фігура взагалі в боксі. Він - бронзовий призер Олімпіади і колишній чемпіон світу. Бій з ним увійде до моєї боксерської історії, пам'ятатиму, що я боксував з таким титулованим бійцем, для мене ця битва означає багато.

Поєдинок організувався так, що в мене вже вдруге злетіла битва з Крейгом Річардсом, ми зв'язалися з Едді Хірном, щоби нам організували інший бій. І згодом мої менеджери написали, що є пропозиція 6 травня відбоксувати з Олександром Гвоздиком. Я ані секунди не сумнівався, одразу погодився.

Те, що ми боксуватимемо в андеркарді Канело, який давно не бився вдома, і зараз повернеться боєм на стадіоні, це буде крута подія. Головна битва шоу буде класною, і, віримо, що андеркард також, у тому числі і наш бій з Гвоздиком. Я раніше тільки раз боксував на великій арені - в Іспанії на стадіоні. Тому ми із командою заряджені на цей бій.

У першому бою Гвоздика після повернення, гадаю, він спеціально відбоксував усі раунди, відчув ринг, подихав. Добре, що Гвоздик повернувся, адже якби він не повернувся, у мене з ним не було б бою. Загалом ми ж розуміємо, що багато світових зірок повертаються в бокс. Той же Мейвезер, гадаю, і у 80 років не піде з рингу. Нас професійних боксерів спорт ніколи не відпускає - ні навесні, ні на відпочинку, ані вдома.

Хочу сказати Гвоздику: "Сашо, я радий, що ти повернувся і радий, що в нас буде бій. Вірю, що ми покажемо поєдинок не гірший, а, може, й кращий, ніж головна подія вечора в Мексиці. З великою повагою буду радий перемогти тебе!", - цитує Болотнікса Luckypunch.net.

Нагадаємо, що Гвоздик лише у першій половині лютого повернувся на ринг, після того як ще у 2020 році оголосив про завершення кар'єри. Поєдинок Гвоздика та Болотнікса відбудеться шостого травня у мексиканській Гвадалахарі.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 343
Рейтинг: 4.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close