З гурту Антитіла намагалися через суд стягнути мільйони гривень
09.02.2023 14:58 267
З гурту Антитіла намагалися через суд стягнути мільйони гривень

Поки артисти перебували в одній із найгарячіших точок на фронті, чоловік написав заяву до суду, щоб відсудити у колективу мільйони гривень та знищити три пісні.

Поки музиканти гурту Антитіла захищали Україну від російських загарбників, із них намагалися незаконно відсудити мільйони гривень. Про це повідомляють на сторінці колективу в Instagram.

Відомо, що мешканець Луцька Сергій Лапковський у змові з волинськими патентними повіреними, юристами та музичним експертом, композитором Тиможинським запатентував "ноту Ля" та її фізичні акустичні властивості. Через апеляцію вони намагалися стягнути з гурту Антитіла мільйони гривень за застосування цього патенту в трьох треках.

Втім, 6 лютого 2023 року Київський Апеляційний суд ухвалив рішення залишити скаргу позивача без розгляду.

"Сюр всього цього процесу ще більше здивував у липні 2022 року, коли учасники гурту Антитіла були в одній із найгарячіших точок війни на півночі Харківської області, троль Лапковський у цей момент писав заяви до суду про "Зміну предмета позову", намагаючись збільшити свій заробіток, прив'язуючись до нового курсу долара, що становило 40 350 доларів США, а наступними заявами цю суму він уже називав "неотриманим своїм прибутком", який розписався аж до 2031 року, і сумою 52 050 доларів США", - йдеться в повідомленні гурту.

Тим самим колектив подав зустрічний позов проти Лапковського, щоб скасувати дію відповідного патенту.

Також Антитіла докладають максимум зусиль для скасування дії патенту, щоб українські музиканти могли творити вільно.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 267
Рейтинг: 2.8/4
Всего комментариев: 0
avatar
close