Ворог зменшив атаки біля Покровська - ЗСУ
Ворог зменшив атаки біля Покровська - ЗСУ

За попередні тижні на Покровському напрямку відбувалось майже до 50 штурмів на добу, а зараз – удвічі менше.

Російські загарбники зменшили свою активність на Покровському напрямку. Про це сказав речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин в ефірі телемарафону в п’ятницю, 19 липня.

"Цей напрямок (Покровський – ред.) і надалі залишається таким, яким і був – найгарячішим, однак ворог дещо зменшив свій наступальний акцент і потенціал, адже Сили оборони його призупиняють, дають адекватну відповідь ворогу, тому за минулу добу наші захисники відбили там 27 ворожих атак. Попередньої доби було 26 ворожих атак", – розповів Волошин.

За його словами, ворог атакував в районах населених пунктів Воздвиженка, Новоселівка Перша, Новоолександрівка, Прогрес, Уманське і Яснобродівка.

"Сили оборони адекватно реагують, протистоять ворогу. Ворог несе там чималі втрати, і за минулу добу на цьому напрямку було знищено понад 200 окупантів. Також знищено кілька броньованих машин, артилерійські системи, вісім автомобілів і пошкоджено чимало техніки: гармати, танки та автомобілі", - додав речник ОСУВ "Хортиця".

Він зазначив, що за попередні тижні на Покровському напрямку відбувалось майже до 50 штурмів на добу, однак зараз кількість ворожих атак дещо зменшилась.
Добавил: Loci
Категория: Украина 458
Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
avatar
close