Віталій Козловський зізнався, коли поїде на фронт
17.07.2023 13:10 622
Віталій Козловський зізнався, коли поїде на фронт
Знаменитість проходив навчання на полігоні у складі штурмової бригади Національної гвардії Рубіж.
Український співак Віталій Козловський розповів коли вирушить на фронт. Про це він повідомив на своїй сторінці в Instagram.

За його словами, військові навчання на полігоні вже закінчилися, тому на два дні його відпустили додому. Після цього на нього чекає прийняття присяги та розподіл, потім він вирушить у зону бойових дій.

Козловський зазначив, що за цей час за цей час планує зібрати всю необхідну екіпіровку, записати нову композицію, а також придбати для свого підрозділу тепловізор.

"За цей час маю: зібратися і доекіпіруватися, записати на студії пісню, щоб над нею працювали, поки я виконуватиму військові задачі. А ще встигну привітати з весіллям людей, які довго чекали на цей день. І завдяки такій активності я зможу привезти для своєї бригади тепловізор… Я так звик до зброї у руках, що навіть на день взяти до рук мікрофон мені вже незвично. Це ніби якесь інше життя, від якого я відвик...", - поділився артист.

Раніше повідомлялося, що Віталій Козловський, який отримав у середині червня повістку, поділився з фанами відео з військових навчань.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 622
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close