В боксі багато що вирішують гроші: Гвоздик - про бій Ломаченка і Хейні
В боксі багато що вирішують гроші: Гвоздик - про бій Ломаченка і Хейні

Колишній чемпіон світу поділився думкою, чому в його співвітчизника відібрали перемогу у поєдинку з американцем.

Василь Ломаченко не міг перемогти Девіна Хейні рішенням суддів, адже професійний бокс це перш за все бізнес. Так вважає Олександр Гвоздик.

На думку колишнього чемпіона світу, якби перемогу віддали українцеві, то залишили б американця без титулів, а це своєю чергою позбавило б можливості організувати більш фінансово привабливі поєдинки у майбутньому.

"Це був близький бій, але, звичайно, мені здається, що Ломаченко переміг. Але ми всі знаємо, що бокс - це бізнес. Спочатку мені здавалося, що буде навпаки. Мені здавалося, що Хейні буде краще, виграє бій, але його пограбують, тому що це був його останній поєдинок у Top Rank, а, як відомо, Top Rank нікого з поясами не відпускає. Але там пішли чутки, що за два дні перед боєм він перепідписав контракт. Можливо, це.

Інше питання, що його бій із Шакуром Стівенсоном, який хоче влаштувати Боб Арум, принесе вп'ятеро більше грошей, ніж реванш із Ломаченком або бій Ломаченко - Стівенсон. Вони два американці, два боксери, які зустрічалися в любителях. Мені здається, що для фанатів це буде цікавіше, ніж побачити бій Стівенсона з Ломаченком. І найголовніше - цей бій принесе більше грошей.

Я кажу це без будь-яких ілюзій. Звичайно, ми всі любимо спорт, віримо, що спортивний дух живий, але в професійному боксі багато що вирішують гроші. Тому так і сталося", - сказав Гвоздик в інтерв'ю YouTube-каналу "Два Боковых".
Добавил: Loci
Категория: Спорт 484
Рейтинг: 3.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close