Усик переможе Ф'юрі, у нього дуже розумна команда - екстренер Джошуа
01.03.2024 20:08 1955
Усик переможе Ф'юрі, у нього дуже розумна команда - екстренер Джошуа

Анхель Фернандес вважає українського боксера фаворитом майбутнього поєдинку за звання абсолютного чемпіона.

Олександр Усик є фаворитом майбутнього поєдинку проти Тайсона Ф'юрі. Так вважає, колишній тренер Ентоні Джошуа Анхель Фернандес.

На думку фахівця, шанси володаря титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі збільшились після того, як британський боксер отримав травму.

"Ф'юрі - від природи чудовий боєць, цього в нього не відняти, але я думаю, що виграє Усик. У Олександра прекрасна, дуже розумна команда, вони підготують його належним чином.

Думаю, для Ф'юрі буде не так легко, як це може здатися на телеекрані, схопити Усика, боротися, навалитися на нього усією своєю вагою, перебити його джебом.

Очевидно, що команда Усика врахує розсічення Ф'юрі, і вони намагатимуться влучати саме в це місце, щоб знову його відкрити. Вважаю, що Тайсон має недостатньо часу, щоб таке розсічення загоїлося.

Імовірно, Усик будуватиме свою тактику з акцентом на роботі саме по цьому місцю. На його місці я так би і зробив. Зрештою, бій - це бій, і ти завжди намагаєшся знайти у суперника слабкі місця та використати це, щоб здобути перемогу, - сказав Фернандес в коментарі talkSPORT Boxing.

Нагадаємо, бій Усик - Ф'юрі мав відбутись 17 лютого, але Ф’юрі отримав розсічення у спарингу. У підсумку поєдинок перенесли на 18 травня.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 1955
Рейтинг: 2.3/3
Всего комментариев: 0
avatar
close