Усі компанії Індії відмовилися приймати нафту з танкерів Совкомфлоту - ЗМІ
22.03.2024 15:24 592
Усі компанії Індії відмовилися приймати нафту з танкерів Совкомфлоту - ЗМІ

Нафтопереробники ретельно перевіряють право власності на кожне судно, щоб переконатися, що воно не пов’язане з вищезгаданою російською компанією чи іншими підсанкційними групами.

Усі індійські нафтопереробники відмовляються приймати російську сиру нафту, яка перевозиться танкерами підсанкційного Совкомфлоту. Про це в п’ятницю, 22 березня, повідомила агенція Bloomberg.

Джерела агенції повідомили, що приватні й державні нафтопереробники, серед яких і найбільша компанія - Indian Oil Corp, припинили приймати вантажі, якщо їх перевозять на танкерах Совкомфлоту.

Зазначається, що нафтопереробники ретельно перевіряють право власності на кожне судно, щоб переконатися, що воно не пов’язане з вищезгаданою російською компанією чи іншими підсанкційними групами.

Повідомляється також, що індійські компанії Indian Oil, Bharat Petroleum Corp., Hindustan Petroleum Corp., Mangalore Refinery & Petrochemicals Ltd. і Nayara Energy Ltd не одразу відповіли на електронні листи з проханням прокоментувати ситуацію.

Агенція зазначає, що Індія була основним покупцем російської нафти з початку повномасштабної війни в Україні, але посилення санкцій з боку США призвело до зменшення обсягів торгівлі між країнами й до пошуків індійськими нафтопереробниками нафти з інших регіонів, наприклад із США.

Цього тижня Совкомфлот заявив, що санкції створюють тиск на його діяльність.
Добавил: Loci
Категория: Мир 592
Рейтинг: 5.0/4
Всего комментариев: 0
avatar
close