Укртелеком підвищив плату за свої послуги
Укртелеком підвищив плату за свої послуги

З 1 березня зросла плата за оптичний інтернет і фіксовану телефонію для домашніх користувачів.

Найбільший український оператор фіксованого зв’язку Укртелеком підвищив плату за оптичний інтернет і фіксовану телефонію для домашніх користувачів з 1 березня. Про це повідомив гендиректор компанії Юрій Курмаз в інтерв'ю Інтерфакс-Україна.
 
"Максимальне підняття для оптичного інтернету становить 50 грн (у місячній платіжці домогосподарства - ред.). Для фіксованої телефонії оплата зросла на 30 грн. Підвищення вже відбулося з 1 березня 2024 року для домашніх користувачів", - сказав він.
 
За словами гендиректора Укртелекому, тарифи підвищили через зростання вартості енергоресурсів, теплопостачання, матеріалів та робочої сили.
 
Курмаз запевнив, що у 2024 році заплановано лише один етап підвищення цін, але не виключив, що тарифи можуть підвищити додатково за підсумками роботи компанії у першому півріччі.
 
Укртелеком - найбільший оператор фіксованого зв'язку в Україні. Значну частину його клієнтів становлять державні органи, навчальні, адміністративні установи й медичні заклади, аварійні служби. Компанія є провайдером швидкісного фіксованого інтернету, що має найширше покриття.
Добавил: Loci
Категория: Украина 541
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close