Українські прикордонники висміяли росіян за підрив дороги на КПП Три сестри
Українські прикордонники висміяли росіян за підрив дороги на КПП Три сестри

У Держприкордонслужбі вважають, що підрив може бути психологічною та інформаційною демонстрацією Росії.

У Держприкордонслужбі України назвали підрив дороги росіянами на кордоні з Україною (на КПП Три сестри) інформаційною і психологічною демонстрацією. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на слова речника Державної прикордонної служби України Андрія Демченка в ефірі телемарафону.

Йдеться про те, що на стику трьох кордонів - України, Росії та Білорусі - нещодавно пролунав вибух.

"У подальшому з'ясувалося, що росіяни підірвали дорогу сполученням Чернігів - Брянськ. Скоріш за все вони хотіли продемонструвати, що вони очікують якогось "нападу" з України. Або це якась демонстрація, що вони "силою не допустять такого вторгнення", - заявив речник.

Демченко наголосив, що Україна - не агресор, вона не збирається нападати на Росію, а тільки захищає свою територію і своїх громадян від російської агресії. Він також потролив росіян і порадив підірвати свій "центр ухвалення рішень".

"А це (підрив дороги - ред.) дійсно може бути такою психологічною та інформаційною демонстрацією Росії. Як я вже сказав, ми не збираємося нападати на Росію. Нам навпаки важливо, щоб упав центр ухвалення рішень цієї країни-терориста. Тому хай краще росіяни підірвуть його", - сказав Демченко.

Нагадаємо, в Чернігівській області росіяни підірвали дорогу на стику кордону України з Росією та Білоруссю.
Добавил: Loci
Категория: Украина 684
Рейтинг: 4.5/4
Всего комментариев: 0
avatar
close