Українка на Міс Всесвіту не мала дозволу розповісти про війну
Українка на Міс Всесвіту не мала дозволу розповісти про війну

Фраза про те, що країна-агресор Росія напала на Україну, на сцені конкурсу так і не прозвучала жодного разу.

Українська модель і Міс Україна Всесвіт–2022 Вікторія Апанасенко розповіла, що їй заборонили згадувати про війну на шоу. Про це вона зізналася в інтерв'ю для KP.UA.
 
При цьому, за словами Апанасенко, багатьох іноземних журналістів цікавила ситуація у нашій країні. 
 
"Деякі журналісти навіть запитували, чи закінчилася війна, що мене дуже дивувало. Я розповідала історії конкретних людей, показувала фотографії з Київської області, з тих місць, де була особисто. Запитували про мою дорогу, бо це унікальна історія для конкурсу. Вони були вражені, що я їхала три доби, частково під обстрілами, сама, з важкими валізами", – сказала Вікторія.
 
На конкурсі так і не прозвучала фраза про те, що Росія веде повномасштабну війну проти України.
 
"Фраза про те, що Росія напала на Україну, на сцені конкурсу не прозвучала жодного разу. У мене було півторагодинне інтерв'ю, але взяли тільки маленький шматок мого волонтерства. Крім того, мені вручили одну з чотирьох спеціальних нагород – Spirit of Carnival Award. Інших дівчат запросили на сцену для вручення нагороди під час фіналу, а мене – ні. Зі мною записали відео за день до фіналу. Я думала, що це взагалі тестове відео, і його потім показали у трансляції. Але мікрофон мені не дали", – сказала Апанасенко.
 
Також вона хотіла зі сцени розповісти про трагедію у Дніпрі, яка сталася якраз у день фіналу.
 
"Але я думала, що мене запросять на сцену для вручення нагороди, і я зможу щось сказати зі сцени. На жаль, не вийшло. Мені дуже шкода, мені від цього болить. Мені не дали навіть 20 секунд. Я не просила більшого. Мені дуже хотілося нагадати на велику аудиторію у прямому ефірі, що війна триває", – підсумувала Вікторія.
Добавил: Loci
Категория: Украина 102
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close