Українці заборонили говорити про війну на конкурсі краси Miss Eco
13.03.2023 14:03 264
Українці заборонили говорити про війну на конкурсі краси Miss Eco
Міжнародний конкурс у Єгипті виграла 19-річна Нгуєн Тхань Ха із В'єтнаму. Торік переможницею стала учасниця із Філіппін Кетлін Патон.
Українка Анастасія Панова, яка представляла нашу країну на конкурсі краси Miss Eco International у Єгипті, розповіла, що організатори конкурсу заборонили говорити про війну. Про це вона сказала інтерв'ю 24 каналу.

Також, за словами моделі, іншим учасницям було заборонено фотографуватись з нею та з прапором України.

"Усі учасниці знали, що в мене відбувається, всі співпереживали. Але другого дня директор Miss Eco International сказала всім відкрито: "Ніхто не має права фотографуватися з Анастасією з України та з її прапором". Це був третій тиждень війни в Україні, мої батьки, вся моя сім'я там, я на нервах, і вона каже це 40 учасницям. Спершу у мене були сльози, потім я зібрала волю в кулак і сказала собі: "Так, ти не приїхала за короною. Ти прийшла заявити, що в нас війна. Якщо в тебе є голос, його використовуватимемо, незважаючи на те, що кажуть нам організатори. Мені було все одно", - розповіла вона.

Проте Анастасія Панова зізналася, що пішла проти правил і на конкурсі талантів заспівала пісню про Україну і взяла на виступ прапор. Тоді вона гадала, що її виведе охорона.

"Я прокинулася того ж ранку і сказала сама собі: "Анастасіє, пам'ятаєш, ти дев'ять років співала в церковному хорі? Настав той момент, коли ти маєш взяти свій прапор, вийти на сцену і заспівати якусь українську пісню. Ти можеш". Я так і зробила. Заспівала я погано, але намагалася тільки не розплакатися. Пам'ятаю, як на мене дивилася директор. Вона не розуміла, про що пісня, але думала, що якась бунтівна, щоб почався мітинг. На диво, я доспівала, і ніхто мені й слова не сказав", - додала Анастасія.
Добавил: Loci
Категория: Мир 264
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close