У районі Бахмута зменшилася кількість боїв – ЗСУ
У районі Бахмута зменшилася кількість боїв – ЗСУ

Це може свідчити про певне перегрупування російських військ, упевнені в ЗСУ. 

На Бахмутському напрямку зменшилася кількість боїв. Можливо, це пов'язано з перегрупуванням російських військ. Про це 28 березня повідомив представник Східного угруповання Збройних Сил України Сергій Череватий в ефірі телемарафону.
 
Минулої доби на цій ділянці фронту російські війська відкривали вогонь по українських захисниках 194 рази, відбулося 19 бойових зіткнень, 14 із яких – у самому місті. Ворог гатив зі ствольної артилерії та реактивної системи залпового вогню. По самому Бахмуту 27 березня війська Росії ударили 70 разів.
 
Внаслідок бойових зіткнень знищено 86 окупантів, 117 загарбників поранені. Силами оборони підбито ворожу самохідну артилерійську установку Гвоздика та станцію радіоелектронної боротьби Стриж.
 
Череватий зазначив, що за останні три дні кількість бойових зіткнень на Бахмутському напрямку дещо зменшилася, що свідчить про перегрупування ворожих сил. 
 
"Я думаю, що тут потрібна серйозна верифікація, аналіз – це може бути певне перегрупування військ, рух підрозділів. Тому, я думаю, найближчі дні або тиждень покажуть, що відбувається насправді", – сказав він.
 
Основною ударною силою загарбників на Бахмутському напрямку залишаються найманці ПВК Вагнер, але вони посилені регулярними військами РФ.
Добавил: Loci
Категория: Украина 172
Рейтинг: 0.0/0
Теги: бой, ВСУ
Всего комментариев: 0
avatar
close