У Польщі затримали іноземця за шпигунство на користь РФ
27.03.2023 14:36 222
У Польщі затримали іноземця за шпигунство на користь РФ

Чоловіка підозрюють у тому, що він збирав відомості про критично важливу інфраструктуру у Поморському та Куявсько-Поморському воєводстві.

Служба військової контррозвідки Польщі затримала у Гданську іноземця. Чоловіка підозрюють у шпигунстві на користь Росії, і тепер йому загрожує десять років позбавлення волі. Про це повідомляє Польське телебачення у понеділок, 27 березня.

Іноземцю, який перебуває у Польщі з січня, інкримінують збір відомостей про критично важливу інфраструктуру у Поморському та Куявсько-Поморському воєводстві на півночі країни.

Чоловіка затримано 21 березня, суд відправив затриманого під тимчасовий арешт терміном на три місяці.

"Прокурор звинуватив затриманого у веденні шпигунської діяльності на користь російської розвідки", - розповіла прес-секретар прокуратури в Гданську Гражина Вавринюк.

Вона зазначила, що під час допиту підозрюваний зізнався у шпигунській діяльності та передав слідчим деталі. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Нагадаємо, у польському МЗС назвали бажання російського президента Володимира Путіна розмістити ядерну зброю на території Білорусі "кроком до втягування країни у військову машину" країни-агресора.
Добавил: Loci
Категория: Мир 222
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close