У Львові підрахували зірвані дахи та вибиті вікна через ворожу атаку
У Львові підрахували зірвані дахи та вибиті вікна через ворожу атаку

У ніч проти 6 липня Львів зазнав ракетного обстрілу з боку РФ. Було зафіксовано влучання по житлових кварталах, одна з ракет влучила у багатоквартирний будинок.

У Львові через ворожий обстріл знищено 18 дахів та пошкоджено 926 вікон. На ліквідацію наслідків обстрілу житлових будинків з міського бюджету виділено 100 мільйонів гривень. Про це у п'ятницю, 7 липня, заявив Львівський міський голова Андрій Садовий. 

Він зазначив, що у місті триває ліквідація наслідків ворожого удару. 

"Станом на зараз брезентом, або плівкою повністю перекрито 12 дахів. Чотири дахи відновити неможливо - вони потребують реконструкції.  У одному з будинків накрили лише половину даху, іншу частину накрити не змогли через знищене кріплення. Крім того, пошкоджено 926 вікон. Станом на зараз 662 вікна вже заклеєно плівкою. Роботи тривають", - розповів Садовий. 

Він відзначив, що до робіт залучено 309 комунальних працівників.

"Електро та водопостачання відновлено до усіх будинків, крім трьох, які пошкоджено найбільше. Органи правопорядку охоронятимуть будинки, які зазнали пошкоджень для того, щоб не допустити нещасних випадків та мародерства", - додав очільник міста. 

Міністерство внутрішніх справ України виклало у мережу відео перших хвилин рятувальної операції після удару російських загарбників по місту Львів.

Нагадаємо, сьогодні росіяни запустили  по Львову 10 ракет Калібр, сім з яких вдалося збити. Одна з ракет влучала у житловий будинок в історичному центрі міста. 
Добавил: Loci
Категория: Украина 616
Рейтинг: 4.0/1
Теги: Львів
Всего комментариев: 0
avatar
close