У Харкові та області відновили енергопостачання
У Харкові та області відновили енергопостачання

За добу ворог обстріляв 17 прикордонних населених пунктів Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів.

У ніч на суботу у Харкові та області повністю відновили електропостачання, проте аварійні відключення продовжуються. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у Telegram 11 лютого.

"Вночі було відновлено електропостачання та заживлено 100% споживачів по місту та області. Однак через наслідки ракетних ударів 11 та 12 лютого діятимуть спеціальні графіки аварійних відключень для 12 черг", - розповів він.

Також він повідомив, що за добу ворог обстріляв щонайменше 17 прикордонних населених пунктів Богодухівського, Чугуївського, Куп'янського та Харківського районів.

Внаслідок обстрілів та авіаційних ударів по Вовчанську Чугуївського району пошкоджено багатоквартирні житлові будинки, об'єкти промисловості, будівлю Ощадбанку, аптеку, дитячий садок та інші цивільні об'єкти. Поранено та госпіталізовано 69-річну жінку.

За його словами, у Куп'янську обстрілами пошкоджено сім приватних будинків. У селі Одноробівка Богодухівського району пошкоджено два двоповерхові багатоквартирні будинки, а також об'єкти інфраструктури.

Нагадаємо, 10 лютого росіяни завдали ударів по критичній інфраструктурі в Харкові. Без світла залишилися щонайменше 150 тисяч людей. Пізніше стало відомо, що поранення отримали вісім людей.
Добавил: Loci
Категория: Украина 172
Рейтинг: 4.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close