У Британії водій служби доставки виграв у лотерею £3,8 млн
03.01.2024 12:52 1090
У Британії водій служби доставки виграв у лотерею £3,8 млн

Водій доставки виграв у лотерею джекпот у розмірі 3,8 мільйона фунтів стерлінгів, але повернувся на роботу, щоб закінчити різдвяну розвозку.

У Великобританії чоловік на ім'я Джонні Джонстон, який працює водієм доставки Tesco, виграв у лотерею 3,8 мільйона фунтів стерлінгів. Про це повідомляє LBC.

Відомо, що після завершення робочого дня він насолоджувався різдвяним вечором з колегами по роботі, перш ніж отримав електронного листа від Національної лотереї, в якому повідомлялося про "хороші новини щодо його квитка".

Спочатку він подумав, що виграв невелику суму, тому прийшовши додому ліг спати. Лише в неділю вранці він та його партнерка Крістін Вільямс перевірили додаток Національної лотереї.

"У неділю вранці я сидів на краєчку ліжка, намагаючись зрозуміти те, що бачу. Я просто дивився на цифри на своєму рахунку. Я думав, що, можливо, виграв £38 000, але потім було забагато нулів. Я передав телефон Крістін, щоб вона перевірила, і вона теж не повірила. Ми обидва почали думати, що це трюк, навіть шахрайство! Ми вирішили, що краще зателефонувати і ще раз перевірити", - розповів переможець.

Після того, як виграш було підтверджено, подружжя повідомило новину трьом своїм дорослим дітям. Крім того, переможець мав ще одну зміну в Tesco до Різдва і був сповнений рішучості не залишити своїх колег у скруті.

За словами Джонні, він планує використати свій новий статок для забезпечення фінансової безпеки сім'ї, а також для спільного проведення дозвілля. Чоловік також розповів, що планує придбати автомобіль і навіть трактор для одного з дітей, який працює на фермі.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 1090
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close