Триває зачистка смуги лівобережжя Херсонщини - ЗСУ
Триває зачистка смуги лівобережжя Херсонщини - ЗСУ

За останні три доби ЗСУ досягли певних успіхів на півдні і знищили багато ворожої техніки, зазначила Наталія Гуменюк.

Українська армія продовжує зачистку смуги на лівому березі Дніпра у Херсонської області. До закінчення бойової роботи потрібна інформаційна тиша. Про це сказала речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону у вівторок, 25 квітня.

За її даними, за останні три доби ЗСУ досягли певних успіхів на півдні і знищили багато ворожої техніки.

"Нам вдається знищувати артилерійські установки, танки, автобронетехніку, засоби ППО противника. Тобто наша робота із зачистки тієї самої смуги, передової смуги лівого берега, дуже потужна. Але працюємо ми поки що лише в контрбатарейному режимі", – сказала Гуменюк.

Вона підкреслила, що українським військовим потрібна інформаційна тиша до завершення бойових задач. Вона закликала українців не коментувати роботу ЗСУ, вірити у хороші новини та наших захисників.

Нагадаємо, у звіті за 22 квітня ISW повідомив, що ЗСУ, ймовірно, зайняли позиції на лівому березі Херсонської області на північ від Олешок. Про це свідчать геолокаційні матеріали російських воєнкорів. Тоді Гуменюк не підтвердила та не спростувала інформацію ISW про захоплення українськими силами позицій на лівому березі Херсонської області.
Добавил: Loci
Категория: Украина 140
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close