Тренер збірної U-19 розповів, чому викликав Шевченка-молодшого
07.03.2024 12:45 2144
Тренер збірної U-19 розповів, чому викликав Шевченка-молодшого

Дмитро Михайленко назвав сильні ігрові якості молодого нападника англійського Вотфорда.

Дмитро Михайленко відповів на питання, чому викликав до збірної Крістіана Шевченка. Наставник команди U-19 поділився думками про ігровий профіль та сильні ігрові якості молодого футболіста.

За словами спеціаліста, син легендарного нападника, а нині президента УАФ Андрія Шевченка схожий на батька статурою і гольовим інстинктом, але більше тяжіє до гри на фланзі.

"Чим нагадує батька в 17 років? Схожий на нього статурою і також грає в групі атаки. Швидкий, забиває м’ячі. Але він більше грає на фланзі.

Мені здається, якщо людина мотивована, то все буде добре. Ми зробимо все, щоби він відчував себе, як вдома. У збірну всі хлопці збираються з гарною мотивацією, з бажанням вигравати і проявити себе. Вони хочуть зробити все, задля рідної країни. Тому впевнений, що там все буде добре. Зі своїми однолітками познайомиться.

Але в нас насправді багато легіонерів і не всі знають один одного. Зараз така ситуація, що є немало гравців з іноземних клубів. Тому вони мають знайти спільну мову, щоби спілкуватися. У нас є гравці з Бельгії, Німеччини, тому все буде нормально", - сказав Михайленко в коментарі виданню NV.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 2144
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close