Тканинні маски для обличчя: що потрібно знати
Тканинні маски для обличчя: що потрібно знати

Зима - це період, коли шкіра обличчя потребує ретельного догляду особливо сильно. На її стан негативно впливає холодне сухе повітря, нестача вітамінів у раціоні та навіть короткий світловий день. Привести шкіру до ладу, відновити здоровий колір, прибрати зморшки, звузити пори і змусити сяяти допоможуть тканинні маски для обличчя - справжній домашній косметолог без візитів до фахівця. 

ТЕХНОЛОГІЯ ВИКОРИСТАННЯ НАНОМАТЕРІАЛІВ У ТКАНИННИХ МАСКАХ 

Тканинні маски для обличчя користуються величезною популярністю не тільки серед професійних косметологів. У цьому немає нічого дивного! Ці види масок забезпечують догляд за шкірою та надзвичайно зручні у використанні. Достатньо дістати тканинний аркуш з упаковки, прикласти його до обличчя та через певний проміжок часу зняти.

Технології виробництва корейських тканинних масок удосконалюються з кожним днем, асортимент стає дедалі ширшим. Як йдеться на Vgorode.ua, згідно зі статистикою, сьогодні це найпопулярніший б'юті-засіб. До інновації у сфері створення тканинних масок належить використання наноматеріалів. Наночастинки, наносоми – це частинки діаметром не більше 100 нм. Наносома у 200 разів менша за людську клітину, тому вона може проникати в епідерміс і досягати глибших шарів шкіри. Крім того, наносоми можуть працювати довше, виділяючи активні речовини протягом кількох годин (до 15). Переваги використання наноматеріалів у тканинних масках: 

  • Захищають активні речовини від зовнішніх чинників, що дає змогу їм проникати в шкіру в незміненому вигляді. 

  • Системи-носії, виступаючи в ролі каталізаторів, полегшують дифузію молекул активних косметичних інгредієнтів через клітинні мембрани.  

  • Біосумісні, біорозкладні та сумісні з компонентами біологічних мембран. 

  • Підвищують розчинність важкорозчинних речовин. 

  • Запобігають взаємодії між різними сполуками в даному складі. 

  • Дають змогу передавати активні речовини у вищих концентраціях, одночасно зменшуючи супутні побічні ефекти, такі як подразнення.

ТРЕНДИ В ДИЗАЙНІ ТА ФОРМУЛАХ ТКАНИННИХ МАСОК

Корейські тканинні маски чудово поєднують у собі ароматерапію та ефективність використання. Мода на них прийшла з Азії – там це постійний елемент багатоступеневого корейського догляду, завдяки якому азіатські жінки незмінно тішать станом своєї шкіри. На сьогодні це тренд і найближчі роки експерти прогнозують швидке глобальне зростання в цьому сегменті, оцінюючи сукупний річний приріст майже в 9%.  

ТРЕНДИ В ДИЗАЙНІ ТА ФОРМУЛАХ ТКАНИННИХ МАСОК

Багатофункціональні маски цього типу має забавний дизайн упаковки та складається з натурального або синтетичного матеріалу, просоченого есенцією. Сироватка, якою просочується тканина, містить екзотичні інгредієнти: дорогі ефірні олії, мікрокапсули з цінних лікарських рослин. А також гіалуронову кислоту, колаген, вітамін С, коензим Q10, екстракти зеленого чаю і алое. І все це в кількості, що в 4-5 разів перевищує кількість звичайної маски. Тканинна маска для обличчя підвищує стійкість кровоносних капілярів, призначена для шкіри, яка потребує негайної регенерації, має ознаки старіння і характеризується помітною втратою пружності. Крім того, її застосування впливає на екологічність, оскільки маска складається з мікрофібри, біорозкладної бавовни. 

СТІЙКІСТЬ І ЕКОЛОГІЧНІСТЬ ТКАНИННИХ МАСОК 

Ці типи косметичних засобів є одними з найбільш часто використовуваних у домашніх умовах. Вони виготовлені зі спеціального матеріалу, що імітує структуру тканини і профільовані таким чином, щоб ідеально підлаштовуватися під форму обличчя. Маски просякнуті рідиною, що містить високу концентрацію однієї або двох провідних біологічно активних речовин, і характеризуються високим ступенем трансдермального проникнення. Випускаються у вакуумних упаковках. 

ЗДОРОВ'Я ТА БЕЗПЕКА ПІД ЧАС ВИКОРИСТАННЯ ТКАНИННИХ МАСОК 

Тканинні маски одноразові й відкриваються безпосередньо перед застосуванням, завдяки чому досягається максимум у плані гігієнічності та безпеки. Відкривши упаковку, будьте обережні! Засіб глибоко насичений. Нанесіть маску на обличчя й акуратно втирайте рідину, що залишилася, на інші ділянки тіла, які потребують зволоження, наприклад, шию, декольте. Форма засобу ідеально відповідає контуру вашого обличчя. Тримайте іі на обличчі згідно з інструкцією на упаковці, це в середньому становить приблизно 15-20 хвилин. Після закінчення цього часу зніміть її, акуратно промокніть рідину, що залишилася на обличчі, і нанесіть зволожувальний крем.  

Намагайтеся не перевищувати встановлений час, адже коли маска почне висихати, вона вбере інгредієнти зі шкіри. Багаторазове використання іі заборонено. Це марно, не гігієнічно і загрожує запаленнями.

Добавил: Loci
Категория: Статьи 1501
Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close