Стало відомо про наслідки атаки БПЛА на Запоріжжя
Стало відомо про наслідки атаки БПЛА на Запоріжжя

Росіяни занепокоєні через ситуацію на Запорізькому напрямку. Тому вони активно атакують прифронтові регіони, пояснила Наталія Гуменюк.

Російські агресори в ніч на суботу атакували дронами Запоріжжя і пошкодили інфраструктурний обʼєкт. Є один поранений, повідомив секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв у Telegram 14 липня.

"Внаслідок дій окупантів цієї ночі в одному з районів міста було ушкоджено інфраструктурний обʼєкт. На жаль, є постраждала людина. Чоловіка у стані середньої тяжкості доставлено до медичного закладу", – написав він.

Куртєв додав, що ушкоджень зазнав і житловий фонд – у чотирьох багатоповерхових будинках повилітали вікна. Зараз на місці працюють усі відповідні служби.

У свою чергу речник Сил оборони півдня Наталія Гуменюк повідомила, що російські війська вчергове намагалися атакувати дронами-камікадзе типу Shahed південь країни.

"Була потужна робота (у Запорізькій області – ред.). Працювали сили протиповітряної оборони. На жаль, є влучання, але підсумки нічної атаки ще підбиваються", – сказала вона в ефірі телемарафону.

Гуменюк зазначила, що росіяни занепокоєні через ситуацію на Запорізькому напрямку, а також через те, як будуть розвиватися події через річку Дніпро. Тому вони активно атакують прифронтові регіони.

Речник розповіла, що у Миколаївській області було збито три безпілотники. Цю інформацію також підтвердив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.
Добавил: Loci
Категория: Украина 561
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close