Стало відомо, як будуть вирощувати марихуану в Україні
Стало відомо, як будуть вирощувати марихуану в Україні

В Україні запровадять суворий контроль за виробництвом та розповсюдженням марихуани медичного призначення.

Вирощування каннабісу на території України проводитиметься виключно у спеціально обладнаних теплицях, де кожен окремий кущ буде позначений унікальним штрих-кодом. Про це у вівторок, 25 липня, заявила в інтерв'ю Українським новинам народний депутат і одна з авторів законопроекту про легалізацію медичного канабісу Ольга Стефанишина.

"Вимоги будуть досить жорсткими. Ми прописували, що медичний канабіс будуть вирощувати тільки в закритому приміщенні, тобто в теплицях. Треба обладнати приміщення, забезпечити штрих-кодування кожного куща, зробити відеоспостереження. Все це прописано в законі", - зазначила вона.

Вона вказала, що покарання за нелегальне використання, вирощування або перепродаж медичного каннабісу буде аналогічним до покарання за збут наркотиків. При цьому ліцензія на виробництво медичного каннабісу коштуватиме приблизно 800 гривень, як і ліцензія на виробництво алкогольних або тютюнових виробів.

За словами Стефанишиної, зараз мінімум 6 мільйонів українців з психологічними травмами і розладами потребують подібного лікування.
Добавил: Loci
Категория: Украина 318
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close