Спортивна арена в Луганську переповнена пораненими окупантами - ОВА
Спортивна арена в Луганську переповнена пораненими окупантами - ОВА

Ворог зазнає серйозних втрат у регіоні та мобілізує депортованих до РФ українців, зокрема ув'язнених.

Спортивну арену в Луганську переповнено пораненими росіянами, а в РФ мобілізують депортованих українців. Про це 25 січня повідомили у Луганській обласній військовій адміністрації.

"Найбільша після знищеного окупантами Льодового палацу крита спортивна арена регіону, розташована в Луганську, переповнена пораненими росіянами - там намагаються врятувати понад 600 бойовиків", - уточнили в ОВА.

Зазначається, що окупанти багато разів намагалися спростувати факти примусової мобілізації в Луганській області, але самі повідомляють, що на фронті залишаються багато викладачів вишів, 17 з яких мають наукові ступені кандидатів та докторів наук.

Крім того, на території Росії мобілізують чоловіків, депортованих із тимчасово окупованих територій.

"Це одна з причин прийнятого урядом РФ рішення щодо видачі паспортів за місцем проживання. Крім того, Росія вербує ув'язнених громадян України, які були примусово вивезені до російських місць позбавлення волі", - заявили в адміністрації.

Раніше повідомлялося, що лікарні на Луганщині заповнені пораненими росіянами. Окупанти продовжують використовувати цивільні медустанови для лікування військових та найманців.
Добавил: Loci
Категория: Украина 160
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close