Словацька майстерність вогню та тепла — Kobok
Словацька майстерність вогню та тепла — Kobok

Стильні та ефективні камінні топки пропонує досить багато виробників, серед них і Kobok. Словацька компанія працює уже близько 30 років, і за цей час її продукція отримала велику кількість позитивних відгуків від споживачів та експертів. Якщо ви шукаєте надійне, безпечне та довговічне опалювальне обладнання, зверніть увагу на цей бренд.

Чому варто вибрати камінну топку Kobok?

svQrKE30vjmD9ack89PcddGUzGX2xLRdwcIKd8Qf.pngЯкщо вам потрібна камінна топка, купити якісну модель можна в інтернет-магазині Дім Тепла. На сайті представлено великий вибір опалювального обладнання, зокрема й камінні топки «Кобок». Ось їхні головні переваги:

  • економічний і чистий процес спалювання — повітря в закриту топку надходить лише з вулиці;

  • відсутність холодних зон — усередині каміна не залишається незгорілого палива, при цьому процес горіння максимально ефективний;

  • стійкі до високих температур колосникові ґрати та футерування;

  • безпечна фарба — під час нагрівання покриття не виділяє токсичних речовин;

  • система «чисте скло» — завдяки використанню спеціальної форсунки скляні дверцята залишаються чистими.

Топка камінна словацького виробництва має стильний вигляд. Таке обладнання можна встановлювати в котеджах із сучасним інтер’єром як декоративний елемент і з метою обігріву.

Яку камінну топку купити в будинок

Яку камінну топку купити в будинок?

Закрита камінна топка на дровах — прекрасне рішення для приватного будинку. Її можна використовувати як основне джерело тепла. Один раз завантаживши дрова, можна отримувати тепло кілька годин поспіль. Такі топки здатні обігріти площу до 250 квадратних метрів.

Під час вибору камінної топки слід враховувати площу приміщення. Саме від цього показника залежить, яку потужність повинно мати обладнання. Розраховується це за простою формулою — 1 кВт енергії на 10 квадратних метрів. Камінні топки Kobok (Словаччина) з потужністю 10 кВт використовують для обігріву будинку площею 100 квадратних метрів.

Важливу роль відіграють також розміри та дизайн камінної топки. Щоб обладнання ефективно працювало та мало гармонійний вигляд в інтер’єрі вітальні, потрібно правильно підібрати його габарити. Дизайн камінних топок сучасний, що можна побачити на фото в інтернет-магазині «Дім Тепла». Якщо складно вибрати модель, професійні консультанти допоможуть підібрати найкращий варіант під конкретні потреби покупця. Консультація доступна онлайн або телефоном.

Добавил: Loci
Категория: Статьи 1671
Рейтинг: 5.0/6
Всего комментариев: 0
avatar
close