Синоптики розповіли, як довго в Україні йтимуть дощі
Синоптики розповіли, як довго в Україні йтимуть дощі
Найближчими днями в Україні буде доволі прохолодно і дощитиме, але вже ближче до вихідних знову потеплішає.
В Україну прийшли дощі. Опади протримаються до четверга, 27 жовтня. З цього дня дощі припинятимуться. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

За даними синоптиків, у вівторок, 25 жовтня, в Україні, крім сходу та південного сходу, а у середу, 26 жовтня, у більшості областей пройдуть дощі. 26 жовтня на Лівобережжі місцями очікуються значні дощі та грози.

Температура вночі становитиме +5°...+12°, удень +10°...+15°, на Закарпатті та півдні країни буде тепліше, +17°...+21°.

У четвер, 27 жовтня, на Правобережжі буде переважно без опадів. На решті території місцями пройдуть невеликі дощі. Температура вночі становитиме +3°... 9°, на узбережжі морів буде до +11°, вдень очікується +10...+16°.

Відома синоптик Наталія Діденко у Facebook також повідомила, що в Україну прийшли атмосферні фронти. Тож у багатьох областях пройдуть дощі.

"Сухий виняток - смуга від Чернігівщини через Полтавщину, Дніпро до Запоріжжя. Хіба що тумани все ж таки наповнюватимуть вологим повітря. Вітер на сході України буде поривчастим, сильним, а переважно помірним. Температура повітря вночі - +6+12 градусів, вдень +12+16, на заході +14+18 градусів, у південній частині +15+20 градусів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, синоптики прогнозують, що зима в Україні не буде надто холодною. Середня температура зимового періоду очікується на 1-2 градуси вищою за норму, розраховану за період 1991-2020 років.
Добавил: Loci
Категория: Украина 108
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close