Синєгубов заявив про готовність ЗСУ до наступу РФ у Харківській області
Синєгубов заявив про готовність ЗСУ до наступу РФ у Харківській області

Окупанти посилюють свою присутність на лінії фронту. Йдеться про Куп'янський, Дворічанський напрям, а також про напрямок Кремінної.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов заявив, що в області можливий наступ військ РФ, але ЗСУ готові до цього. Про це він сказав в ефірі телемарафону.
 
"Справді, ми чуємо інформацію про спроби повторного наступу на місто Харків, на населені пункти Харківської області. Ми до цього готові, наші ЗСУ сильні та готові реагувати на будь-які спроби ворога такого характеру", - зазначив він.
 
За словами Синєгубова, по Куп'янському напрямку в регіоні проходить лінія фронту, і ворог постійно намагається атакувати, проте зазнає втрат і відступає на раніше зайняті позиції.
 
Водночас, як заявив голова ОВА, окупанти посилюють свою присутність на лінії фронту. Йдеться про Куп'янський, Дворічанський напрямки, а також про напрямок Кремінної.
 
"Метою ворога є те, щоб не дати ЗСУ просунутися вперед. Там ідуть певні маневри, і ми не включаємо спроби наступу", - зазначив Синєгубов.
 
Нагадаємо, секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що новий наступ окупантів може статися у Харківській або Запорізькій областях.
 
Раніше ЗМІ писали, що російські окупанти протягом найближчих 10 днів мають намір здійснити масштабний наступ, щоб захопити Донбас, доки Україна не отримала потужних танків від західних партнерів.
Добавил: Loci
Категория: Украина 141
Рейтинг: 4.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close