Шойгу заговорив про мирні переговори з Україною
Шойгу заговорив про мирні переговори з Україною

Росія готова до переговорів із Заходом щодо України "на реалістичних засадах", зазначив очільник Міноборони РФ.

Росія готова до дискусій з врегулювання війни в Україні, також країна-агресор готова обговорювати "співіснування із Заходом". Про це заявив глава Міністерства оборони Росії Сергій Шойгу на форумі в Пекіні 30 жовтня, передають росЗМІ.

За його словами, РФ зберігає готовність до політичних дискусій "щодо постконфліктного врегулювання української кризи". У Росії також готові до подальшого "співіснування із Заходом".
 
Правда, робити все це слід "виходячи з реальності", вважає російський міністр. Інакше, на його думку, "нічого не вийде".
 
"На випадок створення необхідних умов зберігаємо готовність до політичних дискусій на реалістичних началах", - заявив Шойгу. 
 
Очільник Міноборони РФ також вважає, що слід зберегти рівноправні відносини ядерних держав в рамках Радбезу ООН, "які несуть особливу відповідальність за підтримання миру і глобальної стабільності".
 
"Аби сформувати справедливий, багатополярний світоустрій, необхідно оновити архітектуру світової безпеки, додати їй більшої стійкості. Для цього необхідно об'єднати зусилля всіх зацікавлених країн", - резюмував Шойгу. 
Добавил: Loci
Категория: Россия 847
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close