Росіянина затримали за спробу приєднатися до ЗСУ
Росіянина затримали за спробу приєднатися до ЗСУ

Чоловіка затримано під час спроби виїзду в Україну, щодо нього розпочато кримінальну справу про "державну зраду у формі переходу на бік противника".

ФСБ РФ повідомила про затримання жителя Краснодарського краю під час спроби виїзду з країни з метою приєднатися до української армії. Про це повідомляє російська агенція Інтерфакс.

"В результаті оперативно-розшукових заходів встановлено, що громадянин Росії з метою вступу до лав ЗС України ініціював контакт із співробітником СБУ, який здійснює діяльність із набору та підготовки добровольців для участі у бойових діях проти Збройних сил Російської Федерації", - цитує агенція повідомлення Центру громадських зв'язків спецслужби.

Підозрюваного затримано під час спроби виїзду в Україну, щодо нього розпочато кримінальну справу про "державну зраду у формі переходу на бік противника".

Раніше повідомлялося, що в Нальчику (Кабардино-Балкарська республіка РФ) затримали 44-річного громадянина України, який нібито передав секретні відомості військового характеру іноземній спецслужбі.
Добавил: Loci
Категория: Украина 595
Рейтинг: 4.8/4
Всего комментариев: 0
avatar
close