Росіяни обстріляли чотири райони Харківщини, є загиблий і поранена
Росіяни обстріляли чотири райони Харківщини, є загиблий і поранена

Наслідок обстрілу с. Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок, загинув 60-річний чоловік.

На Харківщиніза минулу добу внаслідок ворожих обстрілів загинула одна людина, ще одна поранена. Про це повідомив голва Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Російські окупанти протягом минулої доби з артилерії, мінометів та іншого озброєння обстрілювали цивільне населення Харківського, Чугуївського, Куп'янського та Ізюмського районів. Внаслідок обстрілу с. Вовчанські Хутори Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок, загинув 60-річний чоловік", - зазначив очільник ОВА.

За його словами, у м. Вовчанськ внаслідок артилерійського обстрілу зазнала поранення 73-річна жінка. Її госпіталізували в стані середньої тяжкості.

Також Синєгубов повідомив, що у с. Сенькове Куп'янського району через ворожі обстріли горіла трава та чагарники. А в Глушківці Куп'янського району сталася лісова пожежа на площі 2,5 га. Також лісова пожежа внаслідок обстрілів сталася у с. Шийківка Ізюмського району.

Піротехніки ДСНС за добу обстежили більше 5,6 га території та знешкодили 68 вибухонебезпечних предметів.
Добавил: Loci
Категория: Украина 766
Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close