РФ вдарила по об'єкту інфраструктури у Запорізькій області, є загиблі
РФ вдарила по об'єкту інфраструктури у Запорізькій області, є загиблі

Внаслідок удару по об'єкту інфраструктури Пологівського району військовослужбовцями РФ загинули чотири працівники віком 29, 30, 33 та 43 років, ще двоє поранені.

В результаті обстрілу об'єкту інфраструктури в Запорізькій області загинули четверо людей, ще двоє осіб дістали поранення. Про це повідомив голова Запорізької ОВА Юрій Малашко.

"Внаслідок удару по об'єкту інфраструктури Пологівського району військовослужбовцями РФ загинули чотири працівники віком 29, 30, 33 та 43 років, ще двох поранених направлено до лікувального закладу", - зазначив він.

Всього за минулу добу ворог здійснив 80 ударів по 20 населених пунктах Запорізької області. Надійшло 33 повідомлення про руйнування житлових будинків громадян та об’єктів інфраструктури.

За словами голови ОВА, 63 артилерійських обстрілів зазнали Гуляйполе, Левадне, Білогір'я, Чарівне, Гуляйпільське, Малинівка, Червоне, Щербаки, Степногірськ, П'ятихатки та інші прифронтові села. Крім цього зафіксовано 10 ударів з РСЗВ по Новодарівці, 6 авіаційних ударів по П'ятихатках, Оріхову та Малій Токмачці, а також атака БПЛА по Лобковому.

Нагадаємо, у ніч з 19 на 20 липня російські вййська обстріляли село Таврійське Запорізької області, а напередодні вдарили по Оріхову. Відомо, що один з постраждалих в Оріхові помер.
Добавил: Loci
Категория: Россия 427
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close