РФ намагалася відновити позиції на двох напрямках
РФ намагалася відновити позиції на двох напрямках

Ворог здійснив спроби відбити втрачене положення біля Старомайорського і Кліщіївки на Донеччині, успіху не мав.

Протягом минулої доби війська РФ завдали одного ракетного, 75 авіаційних ударів та здійснили 68 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. На фронті відбулося понад 40 бойових зіткнень, повідомив Генеральний штаб у ранковому зведенні 2 серпня.

Зазначається, що на Бахмутському напрямку ворог здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення північніше та західніше Кліщіївки.

На Авдіївському напрямку українські захисники відбили атаки окупантів в районі Авдіївки, а на Мар’їнському - продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки.

На Шахтарському напрямку противник намагався відновити втрачене положення східніше Старомайорського, успіху не мав.

На Запорізькому напрямку ворог зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування української армії. Водночас Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Українська авіація за минулу добу завдала восьми ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника, одного - по командному пункту та одного - зенітно-ракетному комплексу окупантів.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 14 артилерійських засобів на вогневих позиціях, чотири станції радіоелектронної боротьби, чотири пункти управління, район зосередження озброєння та військової техніки, шість засобів протиповітряної оборони, три райони зосередження особового складу, склад боєприпасів та ще два важливих об’єкти росіян.
Добавил: Loci
Категория: Россия 991
Рейтинг: 5.0/3
Теги: Война, ВСУ
Всего комментариев: 0
avatar
close