Ребров: Завжди важко граємо проти насиченої оборони
Ребров: Завжди важко граємо проти насиченої оборони

Головний тренер збірної України прокоментував результат матчу відбору до Євро-2024 із Мальтою.

Сергій Ребров не погодився, що збірна України мала громити Північну Македонію та Мальту, а також подякував Віктору Циганкову за виконування функцій лідера національної команди в останніх поєдинках.

Про це головний тренер "синьо-жовтих" заявив на післяматчевій прес-конференції, за підсумками гри Україна - Мальта.

Керманич також пояснив провали збірної у перших таймах фізичною втомою, яка накопичилась у футболістів.

"Важко проводити три гри за десять днів. Ми знали, що ця зустріч буде дуже важкою. Як і в минулому матчі, ми впевненіше провели другий тайм. Головним було здобути три очки й рухатися далі.

Із такими командами нам дуже складно грати, бо в них дуже компактна оборона. Я розумів, що так буде, що в другому таймі ми будемо діяти краще, ніж у першому. Вони витрачали дуже багато сил, багато пресингували, тож у другій половині зустрічі з нашого боку була набагато краща гра. Я очікував на це. Ми завжди важко граємо проти такої насиченої оборони. Багато моментів ми створювали в другому таймі. Так, повинні були забивати більше. Знаю, що в Україні всі чекають на 5:0, 6:0, але зараз усі команди можуть оборонятися.

Так, Англія перемогла Мальту 4:0, але вона забила швидкий гол. Без нього дуже складно. Зараз усі команди Європи вміють оборонятися. Мальта це продемонструвала в першому таймі. Я не здивований, що вийшла така важка гра. Я не розумію, чому в Україні зараз усі вважають, що ми повинні вигравати з різницею у три-чотири м'ячі.

Зараз остання гра, червень, коли для футболістів нормально знаходитися у відпустках. Вони дуже втомилися після сезону, і я вдячний їм за те, що ми додали в другому таймі, як це було й у попередньому матчі. Так, поки що не дуже виразно, але ми працюємо лише десять днів. Не так просто не тільки пояснювати футболістам, а й утілити ідеї на полі. Коли вони втомлені - це дуже важко зробити.

Сам Циганков поставив себе лідером команди. Ніхто його не призначав. Те, що він робить в останніх трьох матчах, - його заслуга. Перед грою ми визначали, що пенальті битиме Ярмоленко. Але після невдалого виконання першого я бачив, що він сам запропонував Циганкову пробити. Я розумів, що Андрій не був психологічно готовий до другого 11-метрового. Тому я вдячний Циганкову за те, що він показав, що готовий до цього", - наводить слова Реброва офіційний сайт УАФ.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 326
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close