Польська поліція завадила перемовам українських водіїв з мітингарями - ЗМІ
Польська поліція завадила перемовам українських водіїв з мітингарями - ЗМІ

Польські правоохоронці розбили українців на кілька груп і блокували їх щонайменше дві години, повідомляє Європейська правда.

Польська поліція та спецпризначенці на кордоні оточили українських водіїв, які прямували на переговори з протестувальниками. Українців розбили на кілька груп і блокували їх щонайменше дві години. Про це в п'ятницю, 1 березня, заявила Європейська правда з посиланням на інформацію свого кореспондента на прикордонному пункті Корчова.

Польські поліцейські звинувачують українських водіїв, що останні самі нібито намагалися заблокувати дорогу. Українці відкидають ці звинувачення.

У посольстві України в Польщі заявили, що вони знають про цю ситуацію та тримають постійний діалог с польською поліцією.

ЗМІ зазначає, що ситуація на українсько-польському кордоні загострилась після приєднання до протестів польських далекобійників з 1 березня.

За словами перевізників, в п'ятницю зранку поліція повідомила про зменшення кількості машин, які щогодини можуть проходити кордон.

Видання зазначає, що 29 лютого через кордон проходило до 26 вантажівок, до 1 березня протестувальники встановили ліміт в одну машину на годину.
Добавил: Loci
Категория: Украина 2475
Рейтинг: 4.7/3
Всего комментариев: 0
avatar
close