Поляки блокують чотири пункти пропуску, Шегині працює - ДПСУ
21.03.2024 15:00 1201
Поляки блокують чотири пункти пропуску, Шегині працює - ДПСУ

В чергах на території Польщі стоять майже 850 вантажівок, найбільше навпроти пункту пропуску Ягодин.

Польські фермери блокують чотири пункти пропуску на кордоні з Україною. Станом на 21 березня в чергах на території Польщі перебуває майже 850 вантажівок, найбільше навпроти пункту пропуску Ягодин. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, передає Укрінформ.
 
По пункту пропуску Шегині польські фермери припинили блокувати рух вантажівкам. Близько 21.30 20 березня протестувальники завершили блокування руху вантажних транспортних засобів на вʼїзд в Польщу та виїзд. Оформлення даної категорії транспорту почало здійснюватися у звичному порядку.
 
Водночас польські фермери наразі взагалі не пропускали вантажівки в бік Польщі у напрямку пунктів пропуску Ягодин та Рава-Руська, де фіксуються нульові показники перетину кордону на виїзд з України. Також вони пропускають на виїзд з Польщі вкрай малу кількість вантажівок за добу у напрямку Ягодина, за минулу добу таких було 50.
 
Легкові автомобілі та автобуси вільно перетинають кордон. Вчора на напрямку пункту пропуску Медика, навпроти українського - Шегині, польські фермери не пропускали вантажівки, автобуси та легкові авто як на в’їзд в Польщу, так і на виїзд. Після 20.00 вони завершили блокування руху автобусів та легкових автомобілів.
Добавил: Loci
Категория: Мир 1201
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close