Переваги та варіанти підключення HDMI-розеток
Переваги та варіанти підключення HDMI-розеток

Цифровий інтерфейс HDMI призначений для передачі звукових і графічних даних високої якості між різними пристроями. Щоб зручно дивитися фотографії на великому екрані телевізора чи слухати музику з якісним звуком, необов’язково використовувати окремий кабель: у пригоді стане HDMI розетка. Розказуємо про переваги таких розеток і варіанти підключення.

Плюси HDMI-розетки4PLNM8cnzMngPLBdt9XUHQbcYak4Vi0m2ZEc4PvZ.png

HDMI розетки призначені для зручного підключення різноманітних мультимедійних пристроїв: телевізорів, аудіоапаратури, ігрових консолей, ноутбуків, моніторів тощо.

Плюси HDMI-розетки

Розетка для HDMI має суттєві переваги:

  • зручність використання — не потрібно шукати кабель серед безлічі наявних у квартирі варіантів, плутатися у дротах, при цьому забезпечена висока якість передачі аудіо- та відеосигналу;

  • естетичний вигляд — розетка має акуратний вигляд, а сплутані кабелі не псують картину під час організації домашньої мультимедійної системи у вітальні чи спальні;

  • легкий монтаж — найчастіше передбачений вбудований спосіб, при цьому необов’язково псувати стіну, можна просто замінити стандартну розетку на розетку HDMI.

За допомогою встановлених у зручному місці HDMI-розеток можна під’єднати принтер до комп’ютера, легко перенести музику зі смартфона на домашню аудіосистему, з’єднати ноутбук і телевізор, щоб подивитися завантажений фільм на великому екрані, тощо. Підібрати розетки для таких завдань можна в інтернет-магазині SHOWTIME.UA, де діють вигідні ціни на кабельну продукцію та інші товари.

Як підключаються HDMI-розеткиvHtfRHpO8oxfUnRi0DqIMsrYxBJvUSfYkV8JMrD3.png

За геометричними параметрами розетка HDMI не відрізняється від інших вбудованих розеток. Її монтаж здійснюється в заздалегідь підготований отвір з установлювальною коробкою. За аналогією монтується також інша розетка на відстані від першої не більш ніж 15 м. Вони з’єднуються між собою HDMI-кабелем.

Монтаж розетки HDMI може бути й зовнішнім. У цьому випадку використовуються спеціальні коробки для відкритого монтажу. Таке рішення підходить тим, хто не хоче замінювати стандартні розетки та не планує робити додаткові отвори у стінах.

Як підключаються HDMI-розетки

В інтернет-магазині Showtime можна купити HDMI-розетки одинарні, з двома та більше рознімами від перевірених виробників: Silent Wire, PureLink, MT-Power. Ціни на продукцію різні, що дає можливість знайти варіант під свій бюджет. Якщо складно визначитися, яку розетку придбати, можна проконсультуватися з менеджером магазину. Уся продукція доступна до замовлення з готівковою та безготівковою оплатою і доставкою по Україні.

Добавил: Loci
Категория: Статьи 639
Рейтинг: 5.0/2
Всего комментариев: 0
avatar
close