Переобладнання мікроавтобусів на вантажний здійснює Автополімер
Переобладнання мікроавтобусів на вантажний здійснює Автополімер

Переобладнання мікроавтобуса чи вантажного автомобіля — це зміни, що вносяться в інженерну конструкцію транспортного засобу або його технічну частину, що прямо позначаються на його подальших можливостях. На території України вартість переобладнання автомобіля, яке здійснюється компанією «Автополімер», завжди є демократичною.

Кінцеві ціни на послуги, що здійснюються нашими фахівцями, дуже лояльні. Консультування з будь-якого аспекту, що цікавить потенційного замовника, носить статус безкоштовної послуги. Переробка транспорту повністю відповідає критеріям, що виставляються замовником.

У чому полягає переобладнання вантажних авто

Якщо ви вирішили замовити переробку фургона в мікроавтобус, то майстри компанії «Автополімер» адаптують ваш транспортний засіб:

  1. До певних умов, які будуть потрібні для експлуатації машини.
  2. До конкретної варіації перевезень (при переробці вантажного транспорту на мікроавтобус виникає потреба у перевезенні пасажирів).
  3. При переобладнанні мікроавтобусів на вантажний (або здійсненні зворотної варіації) автомобіль буде адаптований до індивідуальних потреб замовника та його смаків. При цьому оптимізація технічних характеристик та параметрів, а також економічних показників повністю задовольнить ексклюзивні бажання клієнта.

При переобладнанні вантажних автомобілів подовжується ресурс транспортного засобу, оскільки безпека на дорогах є першочерговим критерієм його використання.

У чому полягає переобладнання вантажних авто

Переобладнання вантажного авто: технічна експертиза

Якщо ви вирішили скористатися послугою переобладнання мікроавтобусів, в Україні спектр відповідних послуг для вас здійснить підприємство «Автополімер». Умови, на яких ми видозмінюємо транспортний засіб, завжди влаштовують наших клієнтів. Це стосується і цінової складової, і спектра заходів та інших аспектів.

Здійснюючи переробку вантажних автомобілів, наші фахівці насамперед проводять технічну експертизу транспорту, що підлягає переробці. Здійснюється вона з урахуванням Технічного регламенту. Після здійснення цієї відповідної експертизи, результатом якої є складання протоколу та оформлення висновку, зміни транспортного засобу будуть зареєстровані в органі МВС.

Компанія «Автополімер» переробку салону мікроавтобуса завжди здійснюється з вигодою для клієнта. Ми думаємо про вас, а тому наші послуги будуть вигідні для вас.

Добавил: Loci
Категория: Статьи 674
Рейтинг: 4.5/2
Всего комментариев: 0
avatar
close