Олімпіада у Франції: в Парижі затримали ймовірного провокатора з Росії
24.07.2024 11:40 358
Олімпіада у Франції: в Парижі затримали ймовірного провокатора з Росії

Росіянину висунили звинувачення у роботі на іноземну державу з метою підживлювати внутрішню напругу.

Вихідця з Росії затримали в столиці Франції Парижі на цих вихідних. Затриманого підозрюють у підготовці певних дій для дестабілізації політичної ситуації під час Олімпійських ігор. Про це повідомляє паризьке видання Le Parisien.

Чоловіка віком близько 40 років затримали у Парижі після того, як до нього прийшли з обшуком з Головного управління з внутрішньої безпеки (DGSI) за підозрами, що він може планувати дії з метою дестабілізації політичної ситуації в країні під час Олімпійських ігор.

Росіянину у вівторок, 23 липня, висунули звинувачення у роботі на іноземну державу з метою підживлювати внутрішню напругу у Франції та обрали йому арешт як запобіжний захід;  розслідування веде прокуратура Парижа.

Французькі спецслужби перед обшуком тривалий час спостерігали за чоловіком. Квартира підозрюваного, де він перебував, розташована неподалік від місця, де буде проходити церемонія відкриття Олімпійських ігор.

Близьке до рослідування джерело повідомило журналістам, що агенти побачили ознаки того, що чоловік готував "операції в інтересах Росії з метою дестабілізації ситуації у Франції".

Слідчі будуть з’ясовувати конкретні плани підозрюваного та їхні масштаби.
Добавил: Loci
Категория: Мир 358
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close