Окупанти закрили всі шахти у Хрустальному на Луганщині - ОВА
Окупанти закрили всі шахти у Хрустальному на Луганщині - ОВА
Так зване керівництво "республіки" також розглядає можливість реорганізації деяких міст рівня смт.
В окупованому Хрустальному Луганської області загарбники закрили усі шахти. Про це повідомляє Луганська ОВА.

"За роки окупації Хрустальне із відомого шахтарського міста перетворилося на примару з нульовим рівнем промисловості - у населеному пункті законсервовано всі шахти", - сказано в повідомленні.

Також наголошується, що наприкінці сезону дощів московські покрівельні фірми повністю розібрали дахи багатьох багатоповерхівок та втекли. Протягом понад півтора місяця будинки стоять без дахів, через що відбулися регулярні підтоплення не лише верхніх поверхів, а й багатьох інших.

"Через підвищену вологість у квартирах у людей не більше 15 градусів тепла за наявності опалення. На стінах утворився грибок. Нагадаємо, що бойові дії в цьому місті не велися", - заявили в ОВА.

Крім того, так зване керівництво "республіки" розглядає можливість реорганізації деяких міст рівня смт.

Окупанти планують анулювати чи скоротити місцеві адміністрації, персонал комунальних підприємств, обіцяють ще більш обмежений бюджет, оптимізацію мережі лікарень, шкіл та дитсадків.

Нагадаємо, раніше окупанти оголосили про плани закрити більшість шахт на тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях нібито через їхню "нерентабельність".
Добавил: Loci
Категория: Украина 105
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close