Окупанти не випускають людей із Сєвєродонецька та Старобільська
Окупанти не випускають людей із Сєвєродонецька та Старобільська
Щоб залишити міста, потрібна перепустка, яку видає окупаційна влада. Однак отримати її дуже важко.

Люди, які тікають від обстрілів та холодної зими, не можуть виїхати із Сєвєродонецька та Старобільська - окупанти вимагають перепустки. А отримати їх дуже важко. Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

"Є ті, хто тікає від відповідальності, хтось - від небезпеки обстрілів, деякі хочуть перезимувати в сільській місцевості, а не в холодних містах. Утім, без перепустки далі своєї громади не поїдеш. Про чергові складнощі повідомили мешканці Старобільська та Сєвєродонецька. Сєвєродончани, які залишилися, дедалі частіше скаржаться на вільний графік роботи місцевої окупаційної адміністрації - перепустку отримати дуже важко", - йдеться в повідомленні.

Також голова ОВА каже, що на Луганщині окупанти продовжують заселяти колаборантів та бойовиків у квартири українців. У Рубіжному дали 10 діб, щоб сформувати список порожніх квартир. У пріоритеті ті, власники яких виїхали надовго.

Раніше Сергій Гайдай повідомляв, що через погодні умови просування українських військ на Луганщині йде повільніше, а окупанти готують "перегрупування".
Добавил: Loci
Категория: Украина 104
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close