Обираємо ідеальний лінолеум для дому та офісу
Обираємо ідеальний лінолеум для дому та офісу

Лінолеум — надзвичайно популярний вид підлогового покриття, котрий може монтуватися в різних приміщеннях. Лінолеум стійкий до вологи, витривалий до навантажень, тому найчастіше укладається в кухні, коридорі. Пропонуємо огляд найвідоміших серій лінолеуму.

Beauflor Storm — супер стійкий лінолеум для побуту та офісу 

Лінолеум Beauflor Storm приваблює високими показниками міцності та стійкості до зношування. Покриття загальною товщиною 2 мм має захисний шар 0.4 мм. Це непоганий показник для лінолеуму, тож це покриття можна укладати як у домашньому помешканні, так і в офісі. Основа лінолеуму — спінений ПВХ, котрий чудово амортизує кроки, зайві шуми,  а також виступає гарним тепло ізолятором.

В цьому лінолеумі чудово поєднуються стійкість до зношування, міцність, легкість укладки, а також різноманітні дизайнерські рішення.

Beauflor Storm — супер стійкий лінолеум для побуту та офісу

Зокрема в колекції використано дизайни різних відтінків дерева та кам'яної крихти. 

Завдяки техніці тиснення лінолеум набуває особливого багатого вигляду, має відчуття натурального дерева чи каменю.

Підлогове покриття не вимагає особливого догляду, чудово переносить вплив хімічних речовин, сумісний із системами теплої підлоги.

Ключові переваги покриття Beauflor Storm:

  • стійкість до впливу вологи;

  • стійкість кольору;

  • стійкість до впливу хімічних речовин;

  • екологічність та безпека.

Tarkett  Delta — універсальний побутовий лінолеум 

 Колекція Tarkett Delta чудово підходить для укладання в побутових приміщеннях, адже має клас зносостійкості 21.

Лінолеум має гарний вигляд у інтер'єрах різного стилю, як сучасного, так і класичного. В колекції представлені різні відтінки — текстура натурального дерева, абстрактні візерунки, а також дизайн під плитку. Лінолеум приваблює високою якістю виготовлення та довговічністю.

Lentex  Orion — оригінальні дизайни для вибагливих користувачів 

Лінолеум, що належить до 42 класу зносостійкості, відрізняється оригінальним дизайном під коркове дерево. Тож ви можете бути певні в тому, що інтер'єр вашого помешкання засяє новими фарбами.

Завдяки практичному поєднанню високих показників стійкості до зношування, лінолеум Lentex Orion буде чудовим вибором для офісів, приміщень із підвищеною прохідністю.

Легке мерехтіння кольорових чипсів, чисті кольори фону створюють об'ємний дизайн, а правильне поєднання якості та ціни роблять колекцію універсальним рішенням. Основа лінолеуму гарантує покриттю високі показники міцності та зносостійкості. 

LG Hausys — ідеальний лінолеум для спортивних майданчиків 

LG Hausys Leisure Sport розроблений для монтажу в спортивних залах дошкільних закладів, шкіл, університетів, фітнес залів. 

Захисний шар лінолеуму на 100% складається з вінілу, додатково покритий PUR, що гарантує високий рівень зносостійкості. Покриття гнучке, еластичне, що робить його травмобезпечним та комфортним для спортсменів. 

Обрати оптимальний лінолеум для дому чи офісу вам допоможуть консультанти магазину «ПолMall»

LG Hausys — ідеальний лінолеум для спортивних майданчиків

Добавил: Loci
Категория: Статьи 1192
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close