Нові відключення у дев'яти областях - Укренерго
Нові відключення у дев'яти областях - Укренерго

До кінця доби обленерго в усіх регіонах будуть застосовувати відключення обсягом однієї черги.

Станом на ранок четверга через бойові дії та з інших причин повністю або частково знеструмлені 542 населені пункти у дев’яти областях. Про це повідомило Укренерго 5 вересня.

"Через бойові дії є нові знеструмлення у Донецькій, Дніпропетровській, Харківській, Сумській, Херсонській областях. Через наслідки негоди на ранок знеструмлені 23 населені пункти на Одещині та Миколаївщині. З технічних причин є знеструмлені споживачі у Запорізькій, Дніпропетровській та Чернігівській областях", – йдеться у повідомленні. 

За даними Укренерго, споживання електроенергії тримається на високому рівні. Сьогодні, внаслідок застосування меншого обсягу відключень, станом на 8:30, споживання було на 5,6% вищим, ніж учора, 4 вересня.  

До кінця доби обленерго в усіх регіонах будуть застосовувати відключення обсягом однієї черги. Коли електроенергія з’являється за графіком, споживайте її, будь ласка, ощадливо, – просять енергетики.

Сьогодні вночі та вранці Україна отримувала аварійну допомогу з енергосистеми Польщі. А протягом доби електрика буде імпортуватися з Польщі, Румунії, Словаччини, Угорщини і Молдови загальним обсягом 14 040 МВт-год, з максимальною потужністю в окремі години до 940 МВт.

Експорт не відбувається і не передбачається.
Добавил: Loci
Категория: Украина 735
Рейтинг: 5.0/1
Всего комментариев: 0
avatar
close