Нова ініціатива SET Grants покриватиме до 100% вартості навчання в SET University
Нова ініціатива SET Grants покриватиме до 100% вартості навчання в SET University

Сергій Токарєв поділився новиною про стипендіальну програму SET University

Українці та українки матимуть можливість безкоштовно навчатися в технологічному університеті SET University, про що нещодавно повідомив його співзасновник Сергій Токарєв. Таким чином бізнесмен та ІТ-інвестор анонсував нову стипендіальну програму SET Grants, яка здатна забезпечити рівний доступ до технологічної освіти для будь-кого.

Серед лекторів будуть представники різних організацій та топових ІТ-компаній, включно з такими, як:

  • Ендрю Борен – директор компанії Flashpoint і колишній співробітник ФБР;

  • Готьє Вассер – викладач Каліфорнійського університету Берклі;

  • Нік Джисінто – розробник систем інформаційної безпеки Uber і Tesla.

Сергій Токарєв

Деталі стипендіальної програми SET Grants

Новий набір на гранти стосуватиметься магістерських програм з декількох технічних спеціальностей, а саме «Інженерія даних», «Кіберзахист», «Машинне навчання та хмарні технології», «Інноваційна інженерія». Програма покриватиме до 100% вартості навчання. 

Сергій Токарєв зауважив, що взяти участь у конкурсі зможуть талановиті IT-спеціалісти, чинні представники ЗСУ та НГУ, ветерани, абітурієнти з високими вступними балами, українки, що хочуть розвиватися в IT-галузі, а також діти, дружини та чоловіки учасників бойових дій. IT-інвестор і бізнесмен впевнений, що ініціатива SET Grants здатна забезпечити рівний доступ до якісної освіти.

В SET University зазначають, що процес відбору стипендіатів ґрунтуватиметься не лише на результатах іспитів ЄВІ та ЄФВВ, а й на попередній діяльності абітурієнта, а також його мотиваційному листі. 

«SET Grants – це не про благодійність. Це більше про технологічні середовища та ІТ-стартапи. Фактично це інвестиція у майбутнє технологічного сектору. Суть гранту полягає у тому, аби відібрати найкращих кандидатів, які допоможуть у розбудові ІТ-сфери», – говорить президентка вишу Ірина Вольницька. 

Деталі стипендіальної програми SET Grants

Подати заявку на участь потрібно до 28 червня на офіційному сайті українського університету SET University. Навчання буде проходити онлайн, аби студенти могли поєднувати освіту з роботою. 

«Усі чотири магістерські програми створено з акцентом на поєднанні теоретичних знань та практичних навичок. Завдяки цьому абітурієнти досліджуватимуть інноваційні рішення у сферах кіберзахисту, технологічних доменів, машинного навчання та штучного інтелекту, хмарних даних та інформаційної безпеки», – стверджує Сергій Токарєв

Додатково студенти вивчатимуть менеджмент та інші розробки tech-продукту, а в якості дипломної роботи вони створюватимуть стартапи для реальних технологічних компаній. 

Український некомерційний університет SET University, співзасновником якого є Сергій Токарєв, надає вищу освіту, поєднуючи сучасний підхід, технології та підприємництво.

Добавил: Loci
Категория: Статьи 837
Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 0
avatar
close