Навіщо потрібна велокепка?
16.12.2021 11:05 229
Навіщо потрібна велокепка?

Велокепка – важливий аксесуар для кожного велолюбителя в будь-яку пору року. Вона потрібна як чоловікам, так і жінкам, адже кепка не тільки захищає від сонця, а й від вітру, іноді не сильного дощу і створює оптимальну температуру для голови. Різноманітні варіанти для покупки ви знайдете на сайті craftukraine.com.ua, там є велокепки Craft різних відтінків та з різних матеріалів.

Переваги велокепок

Головний убір стане відмінним доповненням до велоодягу та закінчить образ. Крім того:

  • Таку спеціальну кепку можна носити під шоломом та для захисту від сонця під час пересування на транспорті.
  • Головний аксесуар досить ергономічний та компактний, ідеально підійде для тривалих поїздок під сонцем. Кепку легко можна скласти навіть у кишеню шортів.
  • Кепка щільно прилягає до голови завдяки еластичній стрічці. Аксесуар підійде для будь-якої форми голови.
  • З внутрішньої частини вшита спеціальна тканина, яка має антибактеріальні та вологовідштовхувальні властивості.
  • Козирок невеликий, його можна як опускати, так і підіймати при необхідності.
  • Якщо Вас не влаштовує форма голови, Ви можете легко приховати її за допомогою велокепки. За одну секунду голова візуально перетвориться та сховаються всі недоліки, а самооцінка зросте.
  • Кепки стильно виглядають і виробляються з якісних матеріалів (зазвичай це поліестер, який відштовхує і не вбирає вологу).
  • За аксесуаром доглядати нескладно: достатньо випрати його в машинці при 40 градусах.

Крім іншого, кепка дозволить втекти від знайомих і насолоджуватися катанням на велосипеді без зупинок. Ви можете нею скористатися якщо не встигли помити голову або зробити укладання – в аксесуарі все одно виглядатимете «на всі 100%». Оскільки асортимент досить великий, можна вибрати як яскравіший аксесуар, так і більш стриманий. При правильному виборі головного убору можна самоствердитись, показати своє «Я», створити унікальний образ і завжди бути на висоті.

Навіщо потрібна велокепка?

Захистіть себе від холоду та сильного вітру

У цьому допоможе щільний якісний одяг та відповідні аксесуари. Якщо ви не любите шапки, обов'язково купіть кепку для катання на велосипеді навесні або восени. Головний убір дозволить зберегти голову в теплі, захистити від вітру та невеликого дощу. Обов'язково носіть кепку влітку, щоб уберегти себе від сонячного удару та перегріву голови.

Добавил: Vladimir
Категория: Lifestyle 229
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close