Населені пункти у Сумській та Чернігівській областях обстріляли з Росії
Населені пункти у Сумській та Чернігівській областях обстріляли з Росії
Спостерігачі зафіксували чотири вибухи у бік населеного пункту Шалигіне та 20 вибухів у бік населеного пункту Миколаївка.

Два населені пункти у Сумській та Чернігівській областях обстріляно вранці у понеділок з території Росії. Про це повідомило оперативне командування Північ у понеділок, 16 травня.

"Ворог продовжує обстрілювати прикордонні населені пункти на Сіверському напрямку з території Російської Федерації. Так, сьогодні з 9:20 до 9:40 спостерігачі зафіксували чотири вибухи у бік населеного пункту Шалигіне (Сумська область) та 20 вибухів у бік населеного пункту Миколаївка (Чернігівська область))", - йдеться у повідомленні.

Наголошується, що втрат серед особового складу немає.

Раніше росіяни обстріляли Сумську область некерованими ракетами. Фрагменти ракет прикордонники виявили на околиці одного із прикордонних сіл Шосткинського району.

А 12 травня росіяни завдали удару по Новгород-Сіверському Чернігівської області. Тоді троє людей загинули і 14 отримали поранення. Метою ворога став інтернат ім. Ушинського та школа №2. Також пошкодження отримали будівля Новгород-Сіверської РДА, гуртожиток медичного коледжу, магазин та приватні будинки.
Добавил: Loci
Категория: Украина 159
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close