Наомі Кемпбелл зізналася, що страждала від наркотичної залежності
21.09.2023 16:12 564
Наомі Кемпбелл зізналася, що страждала від наркотичної залежності

Модель стверджує, що головним поштовхом до її зловживання наркотиками стали невирішені проблеми, викликані тим, що вона росла без батька.

Наомі Кемпбелл зізналася, що на початку модельної кар'єри страждала від алкогольної та наркотичної залежності. Про це вона розповіла документальному фільмі Супермоделі передає Daily Mail.

53-річна ікона моди стверджує, що почала зловживати психоактивними речовинами, щоб впоратися з горем через те, що її в дитинстві покинув батько, а також через шокуючу смерть її близького друга та улюбленого дизайнера Джанні Версаче.

"Покійний дизайнер Аззедін Алайя був моїм хрещеним татом. Завдяки йому я дізналася, що таке обрані сім'ї. Те саме стосується і Джанні Версаче. Він дуже тонко відчував мене, ніби підштовхував мене. Він підштовхував мене вийти за межі і піти далі, коли мені здавалося, що я не можу цього зробити. Тому, коли він помер, моє горе стало дуже сильним. Коли я почала вживати, однією з речей, яку я намагалася приховати, було лихо. Ви думаєте: "О, це залікує мені рани". Це не так. Це може викликати такий величезний страх та тривогу. Тому я дуже розлютилася", - розповіла вона.

Зірка додала, що сигналом пройти курс реабілітації стало тоді, коли вона знепритомніла під час фотосесії 1999 року.

В документальному фільмі Кемпбелл також згадала судові позови проти неї та вироки за жорстоке поводження зі співробітниками. Один із таких був винесений у лютому 2000 року, коли вона визнала себе винною у нападі на особистого помічника. Через шість років подібні позови проти неї висунули й інші співробітники.

"Щодо моїх помилок, я завжди визнавала їх. Я вирішила пройти лікування. Це була одна з найкращих речей, які я могла зробити для себе на той час. Страшно взяти дзеркало і подивитися в нього. Мені знадобилося багато років, щоб упоратися з цим", - уточнила Наомі.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 564
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close