На Сумщині відновлено рух поїздів після обстрілу залізниці
На Сумщині відновлено рух поїздів після обстрілу залізниці
Перегін Ворожба – Білопілля, який було закрито вчора ввечері через пошкодження інфраструктури, вже відкрито.
 
У Сумській області вже відновили рух поїздів, зупинений після ворожого обстрілу залізничної інфраструктури 6 листопада. Про це повідомляють Укрзалізниця і голова Сумської ОВА Дмитро Живицький.
 
"Наслідки вчорашніх обстрілів залізничної інфраструктури в Сумській області ліквідовано. Перегін Ворожба - Білопілля, який було закрито вчора ввечері через пошкодження інфраструктури, вже відкрито. Перевезення пасажирів потягами Укрзалізниці здійснюється за графіком", - пише Живицький.
 
Укрзалізниця повідомляє, що 139 пасажирів, у яких квитки на поїзд Київ – Суми із Сум та Білопілля, успішно дісталися автобусами залізничного вокзалу Ворожби та встигли на свій рейс, а пасажири рейсу №259 з Ворожби, Бахмача, Ніжина та Конотопа, яких 6 листопада забирали. додатковим рейсом та влаштували на ніч на центральному київському залізничному вокзалі, вже сіли у свій поїзд та їдуть далі.
 
Нагадаємо, через російські обстріли в неділю, 6 листопада, було пошкоджено залізничну інфраструктуру на ділянці між Сумами та Конотопом.
Добавил: Loci
Категория: Украина 129
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close