Міс Всесвіт Україна-2023 зізналася, що мало не вчинила самогубство
11.10.2023 13:31 930
Міс Всесвіт Україна-2023 зізналася, що мало не вчинила самогубство

Вона порадила піклуватися про ментальну гігієну так само, як про тіло та дякувати за життя, адже під час війни багато людей його втрачають.

Співачка та волонтерка Ангеліна Усанова, яка цього року представить нашу країну на конкурсі краси Міс Всесвіт, зізналася, що хотіла вчинити самогубство. Про це вона розповіла на своїй сторінці в Instagram.

За словами дівчини, причиною тому стало втрата стосунків.

"Як людина, яка була на порозі самогубства після втрати важливих стосунків, я точно знаю, в які ігри з нами може грати наш розум. Коли голос каже в голові "Вбий себе! Ти бездарність! Ти нікому не потрібна! Ти не заслуговуєш ні на що!"… Коли ти втрачаєш все і маєш починати життя з початку, відбудовуючи себе пазл за пазликом. І легше здатися! Легше повірити негативним думкам! Легше відчувати себе жертвою", - написала вона.

Однак у момент від самогубства її врятувала надія на краще майбутнє та любов до себе.

"Зі свого досвіду можу сказати, що наш розум - має бути нашим другом, і він є нашим другом. Наш вибір, які думки ми плекаємо у собі, чи гарні ми садівники у нашому ментальному саду. Життя варте кожної секунди. І самогубство - це ніколи не вихід", - резюмувала Ангеліна Усанова.
Добавил: Loci
Категория: Lifestyle 930
Рейтинг: 5.0/6
Всего комментариев: 0
avatar
close