Матові натяжні стелі: види та переваги
Матові натяжні стелі: види та переваги
Матові натяжні стелі застосовуються, щоб отримати гарну і рівну стелю. Їх можна встановлювати в приміщеннях різного призначення. Вони можуть використовуватися для приміщень, де інтер'єр виконаний у класичному, традиційному чи сучасному стилі. Оскільки ціна матових натяжних стель від 250 грн, дозволити собі прикрасити ними будинок може кожний.


Яких видів бувають матові стелі?


Буває кілька різновидів цих конструкцій, але за матеріалом виготовлення вони бувають наступні:
  • тканинні;
  • плівкові.
Тканинні стелі мають ціну вищу, ніж плівкові, але вони виглядають більш респектабельно. Ці стелі можна встановлювати в приміщеннях, які не опалюються, оскільки вони не побоюються негативної температури. Ширина тканинної стелі може досягати до 5 м, що дозволяє їх використовувати у великих приміщеннях.

Плівкові стелі на вигляд нагадують штукатурну або пофарбовану поверхню. Основні переваги цих стель полягають у тому, що вони не бояться вологи і мають низьку вартість, а також представлені на ринку з великою різноманітністю палітри кольорів. Але цю стеля не можна встановлювати у приміщеннях з низькою температурою.

Встановлювати натяжні стелі можна на кілька рівнів. Найчастіше використовується однорівнева конструкція. Якщо потрібно поділити місце на кілька зон, то в цьому випадку можуть використовуватися багаторівневі конструкції.

Сьогодні можливість встановити натяжну стелю не тільки монохромну, а й полотно з фотодруком. Ця стеля нагадуватиме картину.
 
Матові натяжні стелі: види та переваги
 

Особливості матових натяжних стель


Полотна не мають ніяких пошкоджень та на них непомітні дрібнідефекти. Натяжна конструкція може доповнюватись світильниками, розташовувати які можна на власний розсуд.

Натяжні стелі дозволяють швидко отримати рівну поверхню. Вони здатні замаскувати будь-яку нерівність та сховати комунікації. Матові стелі не відображатимуть предмети, що знаходяться в приміщенні.

Переваги матових натяжних стель:
  • можна поєднувати різні кольори та фактури, та встановлювати їх у кілька рівнів;
  • висока стійкість до деформацій;
  • легкий догляд;
  • не потрібно виконувати підготовку поверхні перед монтажем;
  • швидке встановлення;
  • полотна здатні тривалий час зберігати свій естетичний вигляд;
  • після встановлення натяжної стелі залишається невелика кількість сміття;
  • матові полотна будуть дешевшими, ніж використовувати для стелі гіпсокартон.
Натяжні стелі добре поєднуються зі звичайними молдингами та багетами і можуть стати справжньою прикрасою інтер'єру.
Добавил: Vladimir
Категория: Статьи 299
Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
close