Ліва рука Чжана була приголомшливою - промоутер Джойса
Ліва рука Чжана була приголомшливою - промоутер Джойса

Джордж Воррен розповів про причини поразки свого підопічного у бою з китайським боксером.

Суддя ухвалив правильне рішення, коли зупинив поєдинок між Джо Джойсом та Чжаном Чжилеєм. Так вважає промоутер британського боксера Джордж Воррен. Функціонер заявив, що рефері насамперед переймався здоров'ям його підопічного.

При цьому Воррен віддав належне китайському боксеру, якого назвав недооціненим.

"Звичайно, ліва рука Чжана була приголомшливою в цьому бою. Люди списують з рахунків бійців тільки тому, що ніколи раніше не чули їхнього імені. Справжні фанати боксу знали, хто такий Чжилей. Він срібний призер Олімпійських ігор, і, на мій погляд, переміг Хрговича у відбірковому поєдинку за лінією IBF.

Тому не можна применшувати заслуги Чжилея, але з іншого боку, везіння в цьому бою було на боці Чжана, коли у Джо заплющилося око, що не можна сказати про поєдинок у Саудівській Аравії проти Хрговича.

Вважаю, що рефері прийняв правильне рішення, коли зупинив бій. Бійці виходять на ринг для того, щоб розважати нас, а не наражати на небезпеку себе і своє здоров'я. Ця травма стала проблемою, і вона ставала дедалі більш небезпечною з кожним раундом. Тож це було правильне рішення", - наводить слова промоутера Boxing News 24.
Добавил: Loci
Категория: Спорт 199
Рейтинг: 0.0/0
Теги: промоутер
Всего комментариев: 0
avatar
close